Pentru a face o comanda on-line pe bijuterii-argint-online trebuie sa urmati urmatorii pasi:

Pasul 1. Adaugarea produselor in cos
Daca ati hotarat sa cumparati un produs - click pe butonul "Cumpara" dupa care veti intra in cosul dvs. virtual.
Puteti modifica cantitatea de produse dorite apasand butonul "Recalculeaza". Daca vreti sa mai adaugati si alte produse in cos navigate prin meniu intorcandu-va la categoria cu produse care va intereseaza (inele femei, inelebarbati, cercei etc).

Pasul 2. Completeaza formularul de comanda
In cazul in care aveti cont la www.bijuterii-argint-online.ro introduceti user-ul si parola si dati click pe "Login". In cazul in care nu aveti cont la www.bijuterii-argint-online.ro dati click pe "Inregistrare" si veti fi rugat sa completati un scurt formular. La acest pas va trebui sa cititi termenii si conditiile de utilizare ale site-ului. Puteti trece mai departe doar daca sunteti de acord cu ele. Din pagina cosului virtual (cosul meu) sau din oricare pagina cu produse apasati butonul "Platesc" care va va directiona catre finalizarea comenzii Apasati butonul "Finalizez comanda" si astfel ne veti transmite comanda Dvs.

Pasul 3. Alegerea modalitatii de livrare
Livrarea produsului se face implicit la adresa mentionata in formularul de inscriere la pe bijuterii-argint-online.ro. Dupa efectuarea comenzii veti fi contactat (a) de catre un consultant pentru verificarea detaliilor si stabilirea modalitatii de livrare. In cazul in care doriti sa livrati produsele la o alta adresa ii puteti comunica consultantului.

Pasul 4. Alege metoda de plata
Modalitatea de plata disponibila este plata la livrarea produsului.

Pasul 5.Confirmarea comenzii
Daca toate informatiile sunt corecte apasati butonul "Finalizati comanda", urmand ca imediat sa primiti un e-mail de confirmare.

Cum platesc?

Modalitati de plata:
Plata se efectueaza la livrarea produsului.Pretul produselor nu include transportul si returul banilor. Livrarea produselor precum si returul banilor se plateste separat firmei de curierat. Preturile practicate de firma de curierat pot fi vizualizate aici. Livrarea Livrarea produselor se face prin intermediul firmei de curierat FanCourier:
Cumparaturi placute !