Utilizarea, vizitarea si/sau comandarea produselor acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor pentru folosirea in bune conditii a site-ului. Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila. Accesand pagina -Termeni si conditii puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi. Precizari prealabile Preturile sunt exprimate in RON si sunt preturi finale.

Promotii:
Pretul taiat reprezinta pretul initial propus pentru vanzare. Pretul nou reprezinta pretul produsului pentru perioada promotiei. Toate produsele vor fi livrate in limita stocului disponibil.

Confidentialitate:
Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de www.bijuterii-argint-online.ro, numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc. bijuterii-argint-online.ro nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit. Responsabilitate bijuterii-argint-online.ro isi rezerva dreptul de a-si alege clientii. bijuterii-argint-online.ro si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, bijuterii-argint-online.ro isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. Fiecare bijuterie prezentata pe site este fotografiata inainte de a fi expusa in site pentru vanzare. Produsele livrate pot diferi de imagini datorita unghiului din care a fost fotografiata bijuteria sau datorita modificarii culorilor din cauza aparatului de fotografiat sau din alte varii motive

Clauza speciala:
Clientul este de acord ca Datele Personale sa fie publicate in Baza Nationala a Clientilor Neseriosi daca acesta nu ridica coletul, iar pentru stergerea datelor din Baza Nationala accepta sa plateasca taxa de transport Tur-Retur ca despagubire pentru www.bijuterii-argint-online.ro. Clientul declara ca datele introduse in formularul de comanda sunt corecte si ii apartin, nu sunt datele altor persoane si este constient de faptul ca falsul in declaratii constituie infractiune si se pedepseste conform legii.

Retur:
Returul se poate efectua numai pentru produsele afisate pe site-ul www.bijuterii-argint-online.ro care nu au constituit comenzi speciale sau personalizari. In cazul in care doriti sa efectuati returul unor produse trebuie sa ne scrieti prin formularul de contact inainte de a trimite coletul. Costurile de transport vor fi acoperite de client. Valoarea maxima a obligatiilor bijuterii-argint-online.ro, fata de orice client, este valoarea sumelor incasate de bijuterii-argint-online.ro de la clientul respectiv. Cheltuielile conexe(taxa livrare,comisioane banci,etc) revin in seama clientului. La efectuarea comenzii pe site-ul biuterii-argint-online.ro, persoana care efectueaza comanda se obliga a ridica coletul de la firma de curierat sau de la posta si se obliga la plata c/v transportului si a rambursului. Daca ati plasat o comanda si doriti sa o anulati, o puteti face inainte de a va suna consultantul bijuterii-argint-online.ro sau puteti refuza comanda atunci cand va suna consultantul pentru confirmare. Din momentul in care Dvs confirmati telefonic comanda o puteti anula (telefonic sau prin e-mail la adresa comenzi@bijuterii-argint-online.ro) creandu-va obligatia de a plati costul de livrare specificat de curierat . In acest caz curieratul va veni la Dvs urmand ca Dvs sa-I achitati costul de livrare dus-intors. Returnarea sumelor catre client se va efectua intr-un cont IBAN furnizat de client, in termen de 30 de zile.

Termene de livrare:
Termenul de livrare al produselor cumparate de la bijuterii-argint-online.ro, in mod normal se incadreaza intre 24 h si 72 h, din momentul inregistrarii comenzii pe serverul gazda a site-ului bijuterii-argint-online.ro. In conditii speciale (avand in vedere faza incipienta a acestui tip de comert in Romania si neexistenta unei infrastructuri adecvate in privinta transporturilor), in cazuri exceptionale, bijuterii-argint-online.ro, cu acordul clientului, poate mari timpul de livrare.

Taxe suplimentare:
Pretul final platit de client este format din pretul produsului si eventualele cheltuieli de livrare. bijuterii-argint-online.ro nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului.

Drepturi de autor:
Intregul continut al site-ului bijuterii-argint-online.ro este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996). Folosirea fara acordul bijuterii-argint-online.ro, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal). Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului bijuterii-argint-online.ro de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului, precum si citirea sau publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri. Fraudele Orice incercare de a accesa date personale ale altui utilizator sau de a altera/modifica continutul bijuterii-argint-online.ro, de a afecta serverul pe care ruleaza site-ul va fi considerata tentativa de frauda. bijuterii-argint-online.ro rezervandu-si dreptul de a pune in miscare plangerea penala impotriva celor care au incercat faptele descrise mai sus. Frauda constituie si plasarea unei comenzi cu adresa falsa sau date de identificare false. In acest caz vor fi anuntate organele competente pentru a solutiona cazul. Eventuale litigii Orice litigiu aparut intre Clienti si bijuterii-argint-online.ro va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste prevederi.